Masterring

For sivilingeniørene ved UiA Campus Grimstad

Hvem kan kjøpe ringen?
Avgangsstudentene ved linjene IKT, Mekatronikk, Fornybar energi, Industriell økonomi og teknologiledelse som kan fremlegge studentbevis samt semesterkort med fagkode IKT590 (IKT), MAS500 (mekatronikk), ENE500 (fornybar), IND590 (IndØk) og BYG508 (bygg) kan bestille masterringen.

Bakgrunn
Masterringen ble utarbeidet i 2007 av Indøk-studenter i samarbeid med en lokal gullsmed i Grimstad. Den er ment å være UiA sin ring for uteksaminerte sivil-ingeniører fra linjene IKT, Mekatronikk, Fornybar energi og Industriell økonomi og teknologiledelse.
Studentene var opptatt av at ringen skulle være generell, slik at den kunne passe alle linjene og begge kjønn.
I 2012 ble ringen godkjent av Frank Reichert, dekan og styreformann ved Fakultetet for teknologi og realfag, som den offisielle masterringen.

Utforming
Ringen er håndlaget i høy kvalitet av massivt gult gull, stemplet 585, med en massiv skinne i hvitt gull. Gullet i ringen veier ca 4,05 gram, men varierer noe i forhold til ringstørrelse.

Utsmykking
Utsmykkingen er laget i blå colorit med underliggende mønster av bølger. Bølgene er ment å symbolisere Grimstads maritime tilknytning, i likhet med UiA sitt eget emblem. Ringskinnen graveres inni.

Produsent og bestilling
Gullsmed Unni Storm-Johansen AS
Storgaten 28, 4876 Grimstad
mob. 917 49 380, e-post: unni@usj.no

Bestillinger og henvendelser går direkte til gullsmeden.
Det er mulig å legge inn bestillinger gjennom året, men produksjonen skjer kun i perioden april-juni. Ringene må produseres samlet, for å kunne tilby denne reduserte prisen.
Prisen er kr. 5.450,- pluss frakt, ved oppsamlede bestillinger på våren. Dette inkluderer inngraveringen av linje og årskull (navn hvis noen ønsker dette), samt en regulering av ringen i tilfelle den er blitt bestilt i feil størrelse.

Gullsmed Unni Storm har butikk i Storgaten 28 i Grimstad sentrum. Her kan alle se og prøve ringene, måle ringstørrelser og bestille. Ringene kan også bestilles direkte på mail, husk da på å ta ringmål i en gullsmed butikk. Ringen betales ved henting, eller etter avtale. Ringen kan også sendes i postoppkrav.

Leveringstid
Fra bestilling til ringen kan leveres, beregnes
ca. 4-5 uker.

Masterring år 2021

Masterring UiA